Instagram VII

Jag tror jag har utvecklat någon slags musarm tennisarm (låter mycket tuffare att säga så, även fast det inte riktigt är samma sak) eftersom jag sitter så mycket vid datorn och arbetar plus att jag släpar runt på tunga väskor hela tiden. Så jag har försökt minska min packning (det är lättare sagt än gjort) och bär därför inte runt på systemkameran lika mycket som förut. Vilket både är bra och dåligt. Det är ju lite tråkigt att missa fina fotoögonblick men som tur är finns ju iPhone-kameran som är helt okej och med Instagram kan det till och med bli riktigt tjusigt. Så jag tänkte att vi skulle titta på lite ögonblick som jag fångat den senaste tiden. Vill ni följa mig på Instagram så heter jag solig!
 
Två bilder från bröllopet jag var på i helgen. Otroligt fint brudpar och såpbubblor, sol och glädje överallt.
Ett vykort ifrån London och en frukost här om dagen.
En glad Julia som precis tagit examen och början till en riktigt somrig middag.
Hundkex som plockades under en promenad runt Strömmen och EM-mys tillsammans med Anna och Julia.
Utsikten från sängen en solig morgon och en fredagsglass för att fira in helgen.
En prickig, pastellig och pantone-ig bild och en favoritfrukost.
Eggs benedict och superrosa hallonsmoothie.
Hemlagade miniburgare och nudelwok med krispiga grönsaker och räkor.
 
Mycket matbilder som ni kanske märker, men det är ju både kul att fota och gott att äta så det är svårt att låta bli!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. Hej! Jag har planer på att gå "din" utbildning nästa år och har ena liten fråga; vad är huvudämnet i din examen? 🙂

 2. Jag har blivit helt beroende av Instagram.
  Ska absolut börja följa dig 🙂
  (Din blogg har blivit en favorit, vi har en hel del gemensamt.)

 3. Hej Julia
  Jag förstår dina problem med musarm, tennisarm är något annat så troligtvis är det en musarm du har fått.
  Tråkigt men sant är att du måste ändra ditt arbetssätt med din dator, jobbar du med laptop eller vanlig dator?
  Mitt första råd till dig är att undvik att jobba med vanlig mus /musplatta överhuvudtaget.
  Skicka gärna ett foto till mig så kan jag ge dig lite fler råd 🙂
  Här är ett blogginlägg med några tips, hoppas att något av dem hjälper dig!
  Lycka till
  // Linda Björck

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *