Penguin classics

Jag har helt glömt bort att visa de här böckerna som jag fick i födelsedagspresent av mina fina vänner, så ni får kika på dem nu. Penguin har gjort en serie med klassiska böcker som fått fina omslag av Coralie Bickford-Smith och jag fick två exemplar ur serien. Oliver Twist av Charles Dickens och Emma av Jane Austen står numera i min bokhylla och får mig att se aningens mer intellektuell ut. Det är så fint med riktiga, inbundna böcker när det annars blir mest pockets av smidighetsskäl.

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. Mycket fina omslag på bra böcker. Jag har seriöst inte en inbunden bok, så tungt, men fint. Kanske borde köpa några som prydnad.

  2. Super, tack! Vet du om det går att köpa pocketböckerna från Penguin som också var i typ limited edition (jättefina omslag, har för mig att du har några såna också?) på Bokus?

  3. Svar: Jag har några fler Penguin-böcker som är pockets men alla de är gamla som köpts second hand. Men ett tips är att söka på Penguin som förlag på typ adlibris och bokus så borde det kanske gå att hitta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *