Om presenter

Jag köpte en bukett rosor till mig själv igår, mest i uppmuntringspresent och för att när jag var liten tänkte jag alltid att ”när jag blir stor och flyttar hemifrån ska jag alltid ha färska blommor hemma hos mig”. Nu är ju sanningen inte riktigt sådan, men ibland försöker jag belöna mig själv och mitt 13-åriga jag. På tal om presenter förresten så har min mamma ringt minst tre gånger och frågat efter min önskelista eftersom jag snart fyller år. Och stressad som jag är har jag ännu inte hunnit göra någon, men det ska det bli ändring på nu är alltså tanken. Frågan är bara vad tusan man ska önska sig?! Det var ju så mycket enklare när man var liten. Det enda jag kan komma på just nu är en låda GB-klassiker och en fast anställning till hösten… Alla goda tips mottages tacksamt!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Jag tycker du ska önska dig en riktig spaweekend eller liknande, som du kan belöna dig själv med när du tagit dig igenom den här perioden med stress osv. (om du blir ledig någon gång…) – annars efter examen 😀

  2. Jag önskar också att jag alltid hade färska blommor hemma. Det är ju helt underbart. Så att köpa blommor till dig själv gjorde du helt rätt i! 🙂

  3. Jag brukar vilja önska mig fina böcker. Du vet typ coffee table books. De brukar vara så himla fina och man har ju faktiskt inte riktigt råd med fina böcker som bara är till för att bläddra i när man måste köpa kurslitteratur för tusenlappar.

  4. Tycker också om att köpa belöningsblommor, precis som du tänkte jag ha färska blommor jämt i lägenheten när man flyttade hemifrån men riktigt så blir det ju inte 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *