Frukostvåfflor

Är det något jag längtar efter just nu så är det lediga lördagar. Ni vet de lördagar då man vaknar upp av solen som lyser in, ligger kvar länge i sängen och läser tidningar, äter en lång frukost med bra musik i bakgrunden, väljer kläder med omsorg, pysslar med något litet projekt, tar en runda i ett par second hand-affärer, köper lördagsgodis, gör planer inför kvällen, lagar en god middag och bara är ledig. En sådan lördag vill jag ha idag men det är inte lätt när man har ettusentrettioåtta praktiska och skolaktiga saker på schemat att göra. Som väl är hjälper det lite om man får äta våfflor till frukost och har en trevlig middag i kväll att se fram emot. Så nu ska här sättas fart!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *