En bra torsdag

Jag har haft en sån himla bra torsdag idag. Vaknade upp till vårsol och 10 grader, mitt allra bästa uppvaknande! Slog direkt på kaffebryggaren, åt frukost och gjorde mig redo för en lång, men bra, dag. Exjobbade flitigt i skolan tillsammans med Ella från halv nio till fyra och sedan mötte vi upp Emelie, Sandra och Therese. Det var nämligen Sandras födelsedag idag och när man fyller år får man bestämma hur man vill bli firad. Sandra hade den goda smaken att välja after work på Pappa Grappa med champagne och antipasto vilket var mycket trevligt. Sedan vandrade vi lite på Norrköpings kullerstensgator i kvällssolen innan vi bestämde oss för att förlänga after worken med kaffe. Så med en morotsmuffins med frosting och en kopp perfekt cortado avslutade vi en mycket trevlig dag.

Nu är jag hemma och ska försöka ge mig på någon slags packning. Jag åker nämligen till Stockholm i morgon med Julia (ja, en annan Julia, inte jag) för att hälsa på Anna & Karin. Peppen på det alltså! Problemet är bara att jag är ungefär sämst i världen på att packa. Och nu upptäckte jag precis att Filip har tagit med sig alla resväskor till Spanien dessutom. Dags att ta fram sin MacGyver-sida och lösa lite problem med andra ord… Hoppas ni haft en fin tordag! Ni kan väl berätta om det hänt något kul?

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *