Knastrande trottoarer och solfyllda gator

Så äntligen händer det. Gatorna blir solfyllda och trottoarerna knastrar av grus. Tygskorna plockas upp ur lådan och snöras på. Vi sveper kaffekoppar, skriver långa stycken om metodanalyser och tar med oss allt arbete hem över helgen (för hur ska man annars hinna?) men det gör inte lika mycket när solen skiner.

Så jag springer mig trött på löpbandet och känner fredagspirret komma närmre. Duschar mig varm, gör mig fin och möter upp några vänner på stan. Vi äter sushi och dricker rödvin och avhandlar all världens ämnen tills klockan är två och det är dags att promenera hem genom stan. Men vi gör det utan att känna den där karaktäristiska februarikylan, för på något vis tror jag att den första aningen av vår landade hos mig igår.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *