Erik Fred – Silence.

Här kommer ett litet tisdagstips! Min kompis Erik har precis släppt sitt andra album, Silence., och det tycker jag såklart att ni ska lyssna på. Gillar ni Bon Iver, James Vincent McMorrow, Ben Howard och musik åt det hållet så tror jag också att ni kommer att gilla detta. In och lyssna på Spotify här och skriv gärna en kommentar om ni gillar det!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

    1. Vad kul! Erik är min gamla klasskompis som jag pluggade med på universitet. Han spelar bara på fritiden så det förklarar nog faktumet att han inte är så känd och ganska o-googlebar. Men som en kul nyhet så har han ett nytt band nu som heter Westwood Sound. De har släppt en EP på Spotify och gör också en del spelningar. Här kan du läsa mer om dem: http://www.westwoodsound.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *