Pausunderhållning

Jag är hemskt ledsen för min frånvaro här men jag har haft två stycken 8 till 20-dagar i skolan (plus några designjobb att göra på kvällarna) så det har inte funnits en enda ledig minut över. Men jag hoppas att ni inte sörjer allt för mycket utan har tålamod att vänta på mig, för jag är snart tillbaka. Under tiden tänkte jag ha en liten biostund här och visa tre av mina senaste favoritmarkerade klipp på Youtube. (Skulle det vara så att ni inte har tid eller ork att sitta och kolla på videos så går det självklart bra att bara lyssna på låtarna också.)Först ut är M.I.A med Bad Girls som figurerat flitigt på internet de senaste dagarna. Har ni inte sett videon än är det hög tid att ni gör det nu. Tungt, påkostat och nog det bästa jag sett i musikvideoväg i år.

Det andra klippet är självklart en akustisk version på Gotyes Somebody That I Used to Know (för vad vore Youtube utan sina akustiska covers?). Fem personer och en gitarr gör tillsammans en helt klart godkänd variant på en av höstens mest spelade låtar.Det sista klippet framförs av en av mina favoritartister, M. Ward. Låten The First Time I Ran Away är första singeln från hans kommande album och den har också fått en fin liten animerad video.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *