Helgen vecka 5

I fredags var jag först i skolan, sedan tränade jag skiten ur mig på gymmet, åt taco-middag hemma hos Filips mamma och gick sen till Madde för att fira hennes födelsedag med ost, kex, vin, snittar & kaka (vilket ni ser på bilderna ovan).

I lördags träffade jag Julia och tog en fika på Kafé Kuriosa innan jag gick på en konsert som min lillebror och hans klass gjorde tillsammans med Norrköpings Symfoniorkester. Sedan hade jag och Filip en liten middag hemma hos oss och så avslutade vi kvällen på Saliga Munken (som är min favoritpub).

Idag har jag varit i skolan från 12 till 19, en bra förberedelse inför den kommande veckan. Jag har lekt fotostudio och försökt jobba fram en grafisk profil tillsammans med ett bra gäng. Sedan har jag ätit kebabpizza och bara tagit det lugnt. Och det var den helgen! Hur har ni haft det? Har ni hittat på något kul?

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Första bilden, ljustaken i fönstret! Så fin! Vet du var den är ifrån?

  2. Julia! Snälla svara på den här frågan. Hur får man en sån där klocka på skärmen? Har så länge velat ha en sån på min mac!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *