Resor 2011

Som andra tema bland mina årssummeringar har jag valt resor. Jag tänkte helt enkelt att vi skulle kika lite på vart jag varit det senaste året och vad jag gjorde där!
Jag började året med några dagar i Åre tillsammans med ett gäng klasskompisar. Det blev skidåkning (både i backar och på längd), afterski, bastu, fest och mys!

Sedan höll jag mig hemma till den 19 mars då jag flydde den gråa svenska vintern och påbörjade mitt londonäventyr. Jag hade nämligen fem veckors praktik där på SAS marketingavdelning på Heathrow. Jag bodde hemma hos Karin och vi hittade på massor av roliga saker tillsammans. Londontiden är definitivt en av de bästa sakerna jag gjort i år!

Under min tid i London hann jag också med två små besök. Dels åkte vi på konferens med kontoret till den söta lilla byn Cotswold och sedan åkte jag och Karin också på en dagsutflykt till otroligt fina Oxford.

Väl hemma i Sverige igen höll jag mig ifrån resandet förutom några småresor till Stockholm med Filip och till Uppsala för att fira min systers födelsedag.

Sedan blev det juni och midsommar vilket firades med massor av fina vänner från klassen. Vi åkte bil upp till Olles landställe i Dalarna och stannade där några dagar.

I slutet av juni åkte jag tillbaka till London igen. Jag fick nämligen en tur- och returbiljett dit av SAS när jag slutade min praktik hos dem och jag tänkte att det kunde vara bra att passa på att använda den medan Karin fortfarande bodde kvar. Mika var även där och hälsade på samtidigt så vi hittade på massor av roliga saker tillsammans! Bland annat var vi på en sjukt bra konsert med Beirut, The Vaccines, Mumford & Sons och Arcade Fire.

En dag åkte vi till Brighton också och det var fantastiskt! Jag blev helt förälskad i staden, det turkosa havet, solen, husen, piren, färgerna… allt! Dit vill jag hemskt gärna åka tillbaka.

Sedan hann jag vara hemma i Sverige i sisådär tolv timmar innan jag och Filip tog tåget mot Köpenhamn. Där strosade vi runt i sommarvärmen, shoppade, picknickade i parker, turistade och hade det fint!


Väl hemma från Danmark åkte jag ut till Misterhults skärgård i en vecka. Det blev dessvärre en ganska regnig sådan så jag läste många böcker, men badade några gånger i havet ändå.

I slutet av augusti åkte jag och Filip till Stockholm och Popaganda. Där var det sommarsoligt och varmt! Vi såg Arcade Fire igen och hade två fina dagar där.


Min sista resa var i början av oktober då jag åkte upp till Stockholm igen för att hälsa på Karin, Stina och Sara. Jag gick på fotografiska, shoppade, åt middag och hade en riktigt mysig helg i huvudstaden.

Det var mitt resår 2011. Nu hoppas jag att 2012 också bjuder på ett gäng resor för det liksom kliar i kroppen av lust att upptäcka nya platser och städer!

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Brighton är nog den bästa platsen jag någonsin varit på. Har inte varit där sedan jag var femton och varenda litet fiber i min kropp längtar efter att få åka tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *