Julstök

Såhär snöigt och fint var det vid den här tidpunkten för ett år sedan. Nu är det bara grått och slaskigt och till min stora förtret såg jag att det skulle bli plusgrader och regn på julafton. Är det någon gång jag vill ha vinter (och det är ytterst sällan) så är det ju under julen. Om man bortser från vädret så har jag gjort det mesta som står i min makt för att plocka fram julkänslorna. Jag har härjat runt efter julklappar på stan och irriterat mig på långsamtgående människor och orutinerade shoppare med plånboken längst ned i ryggsäcken. Jag har bakat julgodis med en absurd mängd socker och vispgrädde som nu tar upp mer än halva kylskåpet. Och jag har maratonlyssnat på min julplaylist, funderat ut hur jag ska slå in mina julklappar, kollat ifatt på julkalendern samt officiellt tagit jullov från skolan. Nu är jag så gott som redo för julen, om bara snön kunde börja falla!

Delta i diskussionen

92 kommentarer

 1. tänk om julen kunde se ut sådär i år, men icke.
  där vi ska fira julen så säger vädergubbarna att de ska bli cirkagurka 8 plusjävlagrader & sol.
  INGEN SNÖ! ;(

 2. Så fint! Håller med dig. Önskar jag hade den där bilden utanför för fönstret men det ska bara regna..:( God jul i alla fall! 🙂

 3. Jag får be om ursäkt för språket jag kommer använda, men helvete vad fina bilder!

  Nu vill man ju bara att snön ska komma som sagt 🙂

 4. Vilka fina bilder!
  Och här i Karlstad är det inte ens slask, bara helt tomt på backen. Den 1 cm "höga" snön vi hade regnade bort inatt…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *