Innan jag gick och blev sjuk hann jag i alla fall laga en utsökt middag. Som tur var lagade jag extra mycket mat och kunde således leva på resterna under hela min sjukdomshelg. Middagen bestod av ugnsrostad potatis, kikärtsbiffar, morotstsatsiki och avokado.
Receptet på kikärtsbiffarna lånade jag från Kristin här och de blev supergoda! Potatisen skar jag i klyftor och körde i ugnen tillsammans med lite olja och salt på 175 grader tills den blev mjuk. Morotstsatsikin är precis som vanlig tsatsiki fast med morot istället för gurka. En perfekt vegetarisk middag som jag absolut rekommenderar!
Oh tack för länkningen till biffarna, får bli att prova på 😀
åh, ser galet gott ut!
morotsgeggan ska jag utan tvekan testa.
älskar ju orginalet och morot är en favoritgrönsak.
så det kan ju inte bli annat än en match made in heaven.
Det vattnas i munnen, verkar riktigt gott!
ahh, gottt.
SÅ knäppt att jag lagade kikärtsbiffar igår och idag vaknade jag upp febrig och dan..