Julklappspåsar

Det börjar dra ihop sig mot jul och nu är det hög tid att införskaffa alla klappar. Är ni sugna på att ge bort något som är både unikt, personligt och praktiskt så kan jag rekommendera mina tygpåsar. Antingen köper ni någon av de färdiga modellerna eller så mailar ni en specialbeställning på ett valfritt motiv och så designar jag det åt er.

En specialbeställning kan ju se ut lite hur som helst, men här är två exempel. För att de ska hinna bli färdiga i tid måste du beställa senast den 10 december. Specialdesignade tygpåsar kostar 180 kr + 20 kr i frakt.


Mina standardmodeller ser ut såhär och heter Hello Deer, Heartbeat, Autumn Leaves och Let’s do this. De måste beställas senast den 13 december för att hinna tryckas och skickas innan julafton. Priset för en vanlig tygpåse är 130 kr + 20 kr i frakt.

Tygkassarna är naturfärgade med fyrfärgstryck och tillverkade i 100% ekologisk bomull. De är 42×38 cm stora vilket innebär att de rymmer det mesta, som tidningar, böcker, laptop osv. Handtagen är 70 cm långa och kassen är enkel att bära över axeln. Tvättråd medföljer vid köpet och alla tygpåsar är numrerade.

För att beställa skickar du ett mail till prickbloggen@hotmail.com där du anger följande:
Antal kassar du vill beställa och vilken modell (Hello Deer, Heartbeat, Autumn Leaves eller Let’s do this)
Namn
Leveransadress

När jag tagit emot din beställning kommer du få ett bekräftelsemail där det finns uppgifter om hur du betalar mig. I samband med att jag får din betalning börjar jag tillverka din tygkasse och så fort den är klar skickar jag iväg din kasse med posten. Sedan tar det ca 2 dagar innan du får hem din tygpåse i brevlådan.

Vill du göra en specialbeställning gör du precis som ovan men anger i beställningen att du vill ha en egen design och hur den ska se ut. Jag tar fram ett förslag efter ditt önskemål och skickar dig en provbild som du får godkänna innan jag trycker påsen.

Lycka till med julklappsshoppingen!

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Trycker du foton? Svara gärna i ett mejl eller inlägg. Thankuveerymuchh.♥

  2. Svar: Ja, det kan jag göra! Man måste dock tänka på att detaljåtergivningen ibland kan bli lite sämre än på skärm exempelvis, men så länge det inte rör sig om mycket små detaljer brukar resultatet bli bra!

  3. Går den högra av de två specialbeställda exemplaren, den med texten "Look how they shine for you", att beställa?

  4. Så fin blogg och så fina påsar. Är så sugen på en nu när min gamla favorit totalkraschade förra veckan. Ha en fin lucia!

  5. Hej! Jag hittade precis hit så du har kanske tänkt på detta innan, men du skulle kunna öppna en Etsy-sida så hittar fler till dig och det blir enklare att hantera beställningar! Mycket fina påsar förövrigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *