Instagram IV

Nu tycker jag att det var det längesedan vi kikade på instagram-bilder, så här kommer några små vardagsögonblick som fångats med min iPhone. Ganska mycket mat, men det är ju så gott!
Jag stekte ägg en kväll i min perfekta mini-stekpanna. Och så åt jag risgrynsgröt den första december när vi hade julkalendermys hemma hos mig. Det är en tradition att alltid samlas och se det första avsnittet av kalendern tillsammans.
Sen var jag på konsert med Jonathan Johansson och såg ut lite såhär.
Förra helgen var jag och Filip på inflyttningsfest och tog med oss galnaste presenten till värdparet. De älskar båda att åka längdskidor så därför gjorde vi en presentlåda med alla ingredienser till Pappa Rudolfs recept på skidvalla + blåbärssoppa. Kan påstå att vi var ganska unika med att ha det som present.
En tvättlördag i början av december och en söndagsfika på Bagarstugan med en perfekt laxmacka och pressokaffe tillsammans med Stina.
Glöggmys med hemma hos Madde med ost, kex, pepparkakor, päron & vindruvor. Min lillebror fick ett fint musikstipendie och spelade på en stor konsert, han är den lilla pricken med kontrabasen.
Lucia-frukost med pepparkakor, kaffe och apelsin. Och ett typiskt Kindergarden-fika med kaffe och mazarin (mycket underskattad kaka) samt tusen post-it’s, papper och moleskine-block i bakgrunden.
På Kindergardens julfest lagade vi en god middag tillsammans. Och så drack jag Anchor Steam-öl (en favorit!) och lite annat.
Idag åt jag söndagsfrukost beståendes av pannkakor med nutella & banan och så kaffe till det. Sedan var jag på gymmet en sväng och svettades med musikhjälpen i öronen.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *