To Arms Etc

Min gamla klasskompis Miriam valde att flytta till London efter gymnasiet för att studera musik. Nu, några år senare, har hon som en del av bandet To Arms Etc spelat in och släppt en skiva med samma namn. De beskriver själva sin musik som ‘prog’ enough for aficionados yet ‘pop’ enough for radio, vilket jag tycker är en rättvis beskrivning. För här blandas enklare melodislingor med lite mörkare toner och resultatet låter riktigt bra! Några av mina favoriter är The Hurting och Damned Stupid Rain.

Hela albumet finns att lyssna på på Spotify, men som ett litet helgfirande har jag också fått några skivor att ge bort till er. Så vill du ha ett exemplar är det bara att du lämnar en kommentar med namn och mailadress så drar jag fram några vinnare sedan. Kör igång!


Tävlingen är avslutad!

Delta i diskussionen

31 kommentarer

  1. Åh, en skiva är ju aldrig helt fel i bokhyllan! Fin var den också!

  2. behöver. musik. för. att. klara. vinterdeppen.

    och jag VET att den kommer trivas så väldans bra i min CDspelare! Lovar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *