Kängor

Häromdagen insåg jag att jag saknade ett par ordentliga höst- och vinterskor och efter en sväng på stan kom jag hem med dessa. Ett par rejäla kängor att hoppa runt i lövhögar eller pulsa fram i snöstormar med. Påminner lite om Dr. Martens men är aningens billigare och kommer från Dinsko.

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Jag köpte ett par vrålsnygga docs-lookalikes-kängor på Dinsko för länge sedan, hade två månader och sen gick de sönder, sömmarna gick upp! (hoppas att det inte händer dig) Blev jätteledsen för de var ju så himla fina med bra grepp och allt! Köpte riktiga 8-håls Dr.Martens sen… Världens bästa kängor! 🙂

  2. fina! är ute efter sådana skor. passande till höstens kalla dagar. förutom att berömma skorna så måste jag även berömma din blogg, himla fin och du skriver bra.

  3. riktigt snygga!
    sskulle du kunna fixa en bättre bild från sidan för det brukar ju ofta va en liten klack på såndana här skor, skulle verkligen uppskatta det 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *