Delta i diskussionen

22 kommentarer

  1. Hej !
    Har typ läst din blogg lite och har sett alla undervart finna bilder du har tagit och jag underar vilken kamera andvänder du? Kan du inte göra som ett litet inlägg om hur kan tar snygga bilder? Kanske lite bloggtips också? Skulle bli så himla glad om du kunde skriva om detta för vill också ta massa fina bilder ^w^ Hoppas inte det är för mycket saker att be om.

    blir glad för svart ! <3
    Kramar Eveline! <3

  2. Heej! just ny pågår en frågestund i min blogg, vet du inte vad du ska fråga om, känner du inte mig? Det finns information om mig på menyn, klicka och släng in en fråga! Tacksam 🙂

  3. Jag är allt som oftast ute efter ny, bra musik att lyssna på så jag gillar denna idéen med önskespellistor med teman! Ser framemot dessa 🙂

  4. Så himla fint, jag gick in och kikade på dina listor på spotify nyss och hittade denna lista (som förövrigt inleds med en av mina absoluta favoriter) och var tvungen att skratta till! Iprincip alla de artister som är med på listan har jag lyssnat konstant på i flera månader nu, bara ett år efter sisådär!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *