iPhone 4S

Jag satt som på nålar den sista timmen av föreläsningen i väntan på att klockan skulle bli tio och när den väl blev det gick jag med raska steg mot Teliabutiken. Där väntade nämligen min nya iPhone på mig, redo att hämtas ut. Tekniktönten inom mig slog bakåtvolter av lycka och nu sitter jag här, mer än nöjd! Någon annan som hängt på låset idag?

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. jag bara råkade pricka in rätt dag! hade bestämt mig för en 4s men ingen aning om att den släpptes idag, trodde att den sålts i några dagar.

  2. Jag beställde min i början på veckan och trodde jag skulle få den nu till veckan, men till min förvåning kom den redan igår (fredag) och jag kan lova att jag blev lycklig. Har fått en liten bebis nu. Haha!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *