A Very She & Him Christmas

Jag vet, jag är smått galen. Kanske beror det på mitt högtidslika namn eller så är det bara ren underlighet. I vilket fall så älskar jag julen! Så mycket att jag kan börja med önskelistan i augusti och drömmer om grandoft och griljerad skinka redan i oktober. Och nu när det är knappt två månader kvar till dagen med stort D och She & Him lämpligtvis precis släppt sitt album A Very She & Him Christmas, då kan man bara konstatera att julmusiklyssnandet är igång. Här ska det inför-jul-mysas hela november och december lång. För är det något som verkligen piggar upp hösten och vintern så är det julförberedelserna och den tillhörande stämningen. Gott mys önskar Jul-ia!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Å har de släppt det nu?? Kan erkänna att jag redan lyssnat igenom min jullista jag med… Fast man borde vänta i alla fall till november!

  2. Om du redan börjat med önskelistan så får du gärna komma med dina önskningar så behöver inte mamma spara julklappsinköpen till veckan före jul.

  3. Haha, själv vill jag bara dröja kvar vid hösten så länge det går. Men min pojkvän är precis som du – han börjar längta till julafton redan dagen efter midsommar. 🙂

  4. Var tvungen att leta upp albumet på spotify dirket! Älskar julmusik och julen, äntligen är det dags att börja lyssna snart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *