Mot Stockholm

Stickad tröja från h&m, lång halvtransparent skjorta från Åhléns, tightsen kommer från Weekday. Klockan är från T-shirt store, armband från Marc by Marc Jacobs och skor från Dinsko.
Såhär ser jag ut idag! Nu ska jag bege mig av mot tågstationen och tåget som för mig mot Stockholm ett par dagar. Vad ska ni hitta på i helgen?

Delta i diskussionen

12 kommentarer

 1. Åh kalasfin outfit
  Jag ska förhoppningsvis dansa loss på en båt som ligger förtöjd vid Slussen, se Blow Up på Cinemateket och försöka leva lite mer än vanligt helt enkelt.
  Ha det fint!

 2. Åh vad fin du är! Törs man fråga var du köpt skjortan o tröjan? Kram!

 3. Hej! Jag sitter och kämpar med tentaplugg och måste bara få tacka dig för att du har delat med dig av ".den ultimata plugglistan". Jag vet att det var längesen du delade med dig av den men jag undrar vad jag hade gjort utan den. Tusen tack!

 4. Hej!
  jag tokdiggar din stil och undrar om du vill vara med i det populära inslaget "veckans snyggaste outfit" som finns på min blogg. Där får man ett helt inlägg tillägnat sig där man får svara på några frågor om sin personliga stil. Det skulle vara en ära att få ha dig med i veckans snyggaste outfit! Maila mig för mer info.
  Ha en trevlig kväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *