Önskespellista I


Här kommer första önskespellistan! Det är Jonatan som önskat på temat soundscapes, nightmares and lullabies. Det blev en väldigt instrumental lista som passar fint att lyssna på sent på kvällen och in på natten tycker jag. Tanken är att det ska dyka upp ungefär en önskespellista i veckan framöver så att ni inte tröttnar helt. Hoppas ni gillar den första!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. åh, tackar.
    det ser oerhört gött ut redan på papper och jag ska med mycket nöje ta till mig den när jag känner att det passar lite bättre!
    keep 'em coming!

  2. hej! först vill jag bara säga att din blogg är så himla fin och inspirerade! sen undrar jag hur man får till den där pappersliknande- effekten som du har i det färgade på din bild? om du har lust att berätta, eller kanske länka till någon sida som förklarar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *