Lite som Ernst

Lagom till att hösten börjar närma sig så har min hjärna börjat spåra ur och mer och mer likna Ernst Kirchsteigers. Jag lusläser IKEA-katalogen framifrån och bakifrån, googlar hur man gör sitt egna surdegsbröd och piffar och donar med små detaljer. Den största delen av hjärnkapaciteten går numera åt till att tänka på inredning, visserligen är det ganska befogat (mer om detta senare!), men ibland oroar jag mig lite för de akademiska rapporter som ska frambringas under hösten. Det känns inte som att jag kan skriva dem på min oh så vackra men ack så opraktiska skrivmaskin direkt. Jaja, det får väl bli ett senare problem. Nu ska jag ta ett varv till bland jordglober, förvaringssystem och lampor.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Du heter "Julia Kirschteiger Schalmolaj Flankenstein" i min mobil.

  2. Haha precis innan jag läste detta inlägg hade jag skrivit ett eget inlägg om hur otroooligt inredningspepp jag är. Är det hösten som tar fram det i oss? Kanske, kanske… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *