For love

Ibland händer det att man hittar något som bara träffar mitt i prick och fyller en med inspiration. Precis så var det när jag hittade fotografen Nirrimi Hakansons bilder. De andas så mycket kreativitet och känsla och jag kan inte låta bli att bli avundsjuk på det faktum att en 18-åring kan vara så otroligt duktig och begåvad. Om jag hade ens hälften av hennes fotokänsla och kunskap skulle jag vara otroligt tacksam. Nu får jag nöja mig med att inspireras istället och det är väl också rätt okej.

Alla foton av Nirrimi Hakanson ur bildserien For Love.

Delta i diskussionen

64 kommentarer

  1. åååh så fint. Vill. själv.

    Du läste precis om dig och såg att du studera grafisk design.. snälla kan inte du bara förklara lite kort för mig om vad det innebär och vad man gör under sin studietid och vad man kan jobba med sen 🙂 Vore hjärtligt! Och vänta en till fråga.. hehe.. vilken skola går du på 🙂 ?

  2. Måste tillägga att jag var inne på din sida också. Den där texten om "go after her" skulle sitta fint på en tygpåse 🙂 Duktig du är förresten!

  3. Damn! Vilka bilder. Det finns verkligen fotografer som inte bara lyckas med det där att en bild ska vara fototeknisk bra utan även får så grym känsla i bilderna 🙂

  4. åh älskar verkligen hennes bilder och gjort för ett bra tag sedan till och med ett litet arbete om henne på min media lektion 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *