Födelsedagspresenter

Filip fyllde ju år förra veckan och jag lovade att ni skulle få se vad jag gav honom i present. Den stora saken han fick av mig var en konsertbiljett till Popaganda-festivalen, eller främst till Arcade Fire som spelar där och som råkar vara ett av hans favoritband, mycket passande! Jag fick dock smyga länge och försöka verka lite ointresserad när han föreslog att vi skulle köpa biljetter dit, men som tur var lyckades jag hålla honom från att göra det innan hans födelsedag.

Sen tyckte jag att det skulle vara kul att ge någon liten sak till och något med lite tid bakom, så då knåpade jag ihop detta: ett specialgjort kylskåpspoesi. Jag brukar nämligen skämta en del med Filip om att han gillar Plura och Ulf Lundell och jag själv tycker ibland att deras texter kan vara lite… speciella (ord som kvinnoskepp, rakbladsmusik och minkar förekommer helt naturligt då och då). Så därför printade jag ut och klippte ned två av deras låtar för att göra ett eget kylskåpspoesi, så han kan bygga sin egen låttext utifrån deras. Åtta meter magnettejp (världens bästa uppfinning!), några meter plastfilm och sisådär 300 klipp senare var det färdigt.

Delta i diskussionen

14 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *