En ny måndag

Godmorgon, eller Gomåndag! som min kusin Jonas lärt mig att käckt utropa för att glädja måndagströtta människor. Efter en helg fylld av mörka nyheter känns det ändå lite skönt att få börja en ny vecka. Inte så att tragedin slutat eller att jag inte längre följer nyheterna maniskt (för det gör jag fortfarande), men det känns ändå bra med en ny dag där man kan gå åt rätt håll och bearbeta det som hänt. Jag ska försöka göra den här måndagen till en bra dag, för att jag kan och har möjligtheten. Så jag har valt att starta med en stor kopp kaffe och halva frukthyllan i kylskåpet. Vissa dagar finns det nämligen inget godare än att äta massor av frukter, medan andra dagar är som gjorda för pizzafrukost… Nu gör vi den här måndagen bra!

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Hej fina Julia!
    Har läst din blogg ett tag nu. Har förstått att du läser Grafisk design och kommunikation på LiU campus Norrköping? Jag tar inte studenten förrän till nästa sommar men hade tänkt söka till högskolan direkt efter studenten, och tanken var att läsa på just LiU i Norrköping. Jag sitter kvällarna i ända och letar och kollar och suger åt mig allt möjligt, men det hade varit jätteroligt om du kunde skriva lite hur det är att gå på skolan, hur utbildningen är och hur staden Norrköping är! Om du redan har gjort detta någon gång så kanske du kan länka det inlägget? Hade uppskattat det som tusan, kram på dig! Och tack för en finfin blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *