Sextiotre kronor

Igår var jag på en liten second hand-runda med Karin. Jag spenderade totalt 63 kronor och detta kom jag hem med:
Ett gammalt tennisracket i trä för 30 kronor. Det kommer nog inte användas så mycket utan främst hänga på väggen, men jag kunde inte motstå det!
Fyra Penguin-böcker för 2 kronor styck. Bara för att det här är de allra finaste böckerna, ett riktigt praktexemplar på god och tidlös design!
En väska i skinn och mocka för 20 kronor. Även om jag har en mängd små väskor vid det här laget var jag tvungen att köpa denna, för jag har ju faktiskt ingen som ser ut exakt såhär.

De sista 5 kronorna lades på en träram, men den väntar på att få ett fint innehåll så ni får se den en annan dag.

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. hej hopp, vet inte om du gjort någonting liknande tidigare, men vore kul om du kunde knåpa ihop nån slags second hand guide eller så? valfri stad, antar att det blir norrköping men även om du varit på någon superbra i typ stockholm eller göteborg. tjing tjong!

  2. Håller fullständigt med ovanstående talare, jag ska till Norrköping imorgon och hämta nyckel till mitt korridorsrum och tänkte reka stan lite. Något jag inte får missa?

  3. FATTAR du att du köpt en mulberryväska för TJUGO kronor
    …………………….
    ???????

  4. jag köpte en precis likadan(fast med läder överallt och inget mocka) för några månader sedan på en secondhand, för 20:- den med, men sen var de någon som tog den på ett tåg och jag fick aldrig tillbaka den, även om de inte är en äkta mulberry är de en väldigt fin gammaldags väska!

  5. jag köpte en precis likadan(fast med läder överallt och inget mocka) för några månader sedan på en secondhand, för 20:- den med, men sen var de någon som tog den på ett tåg och jag fick aldrig tillbaka den, även om de inte är en äkta mulberry är de en väldigt fin gammaldags väska!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *