Ny layout

Detta har jag ägnat sisådär tio timmar åt idag. En ny och uppdaterad layout på bloggen! Själv är jag mycket nöjd med resultatet och jag hoppas att ni också ska tycka om det. Om sidan ser konstig ut så testa att uppdatera den (F5-knappen) så ska det ordna sig. Och hittar ni något som krånglar så får ni gärna hojta till så ska jag försöka fixa det. Några av sidorna i menyn där uppe kommer snart att ändras, men det slutför jag imorgon. Nu till den viktiga frågan: Gillar ni det?

Uppdatering

Tack för era kommentarer, det är alltid bra att få lite feedback, särskilt när man suttit med en sak flera timmar i sträck för då blir man lätt ”blind”. Nu har jag inte hunnit testa layouten på olika skärmstorlekar än, så det är möjligt att det blir några fler småändringar eftersom, men en del har redan ändrats. Teckensnittet på brödtexten verkade vara det som flest hade åsikter om, så det är nu ändrat tillbaka till Georgia (som jag hade förut) och jag hoppas att det är mer lättläst! I frågan om att layouten är ganska stilren och svartvit så väljer jag nog att behålla den så. Detta för att jag vill testa något lite enklare och istället låta inläggen få stå för det färgglada innehållet. Jag tycker det lätt kan bli plottrigt om man har för mycket färg och mönster. Är det något mer ni har åsikter om så får ni gärna fortsätta att kommentera, för jag vill ju att alla ska trivas så bra som möjligt här inne!

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Håller med första kommentaren om att fonten är oerhört grötig. Snygg? – javisst, men man blir lite trött av att läsa hela stycken.

  2. snyggt och stilrent, men lite tråkigt att (när man kommer in i inlägg fån bloglovin) det inte blir någon färg alls. på förstasidan finns ju bilden på dig. kanske skulle du kunna ha några färgade prickar kring varje rubrik eller något sådant?

  3. håller med sarah, när jag tänker på dig så tänker jag färgglatt!

  4. Jättefin layout, stilren och snygg. Lite kul att jag hela tiden tror det är Lina på kortet dock 🙂 Är ni släkt på något vis? 😉

  5. hej hopp, tycker det blev urtjusigt jag! och om du inte vill gå tillbaka till georgia kan du ju testa att ha courier new på brödtexten också, alternativt helvetica eller något annat typsnitt utan serifer. puss!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *