Tråk-tisdag

Den här dagen började som en riktig tråk-tisdag. Mulet väder utanför fönstret, jag drömde världens konstigaste och obehagligaste dröm på morgonen och allt var bara allmänt tråkigt. Så då bestämde jag mig för att ta på mig prickiga strumpor och min vita klänning för att bli lite gladare. Sen drack jag en kopp kaffe och åt en sandwich-glass och vips så hade till och med denna tisdag lite potential! Nu har jag suttit i några timmar och skissat på nya idéer, snart ska jag iväg på grillmiddag och sen blir det Rebecca & Fiona-spelning på Puls (tillsammans med alla 92:or som ska ta studenten i veckan, hehe, känner mig som en gammal räv). Kan nog bli riktigt bra det här, men den vita klänningen får nog stanna hemma ändå!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Åh, det har sannerligen varit en tråk-tisdag big time! Jag har typ ätit och snutit mig hela dagen. Dessutom har jag en obotlig fuldag. Dansa lite för mig ikväll! Puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *