Frukost & middag

Jag vet, det här har nästan blivit någon sorts matblogg, men mat är ju gott och kul! Fast tycker ni att det är för mycket inlägg om ätbara saker så får ni skrika till, jag vill ju inte att detta ska förvandlas till någon kokbok. I alla fall, detta har jag ätit idag:

Till frukost åt jag rostat bröd (har man ingen brödrost får man göra det i stekpannan) som jag bakat själv med råg- och vetemjöl. Till det åt jag ett perfekt kokt ägg, en halv blodgrape och ett glas lingondricka.
Till middag lagade jag något som nästan skulle kunna vara hämtat från thairestaurangen Spicy Hot som ligger farligt nära mig. Det blev en improviserad gryta med kyckling, chili, wokgrönsaker och jordnötter som jag åt tillsammans med jasminris. Riktigt gott! Har ni ätit något gott idag?

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Jag har ätit chokladpraliner, vaniljglass, vitlöksbröd och bacon. Sommarvanor alltså. Måste nog ta mig själv i kragen.

  2. naturgodis åhhh. mmmm. det är så gott. brieost. krämbulle jag som skulle bli nyttig går inte vidare bra, får ta det efter sommaren. rödspetta och potatismos mmm.

  3. Firade av en blivande pensionär på jobbet, så vi bjöds på en underbart god buffé, med mycket smått och gott. Paj, potatisgratäng, kyckling, rostbiff, lax, tunnbrödsrullsbitar med skagenröra, grekisk sallad, fyllda körsbärstomater, ananas och melon mm. En god tårta avslutade det hela. Perfekt lunch med andra ord.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *