Tjugonionde april

Min fredag var en mycket bra dag, för att inte säga helt perfekt! Se bara:Först började den med en road-trip till Stockholm över dagen. Vädret var suveränt och vi shoppade en del (läs: jag lite, Filip mycket!).Sedan var jag tillbaka i Norrköping på kvällen igen och då mötte jag upp släkten på pappas sida. Vi gick till restaurang Asken och åt en god middag för att fira min farbror som fyllt 60 år.


Maten var underbart god och servicen utmärkt, så det är en restaurang jag varmt rekommenderar om ni är i Norrköping. Jag åt grillat oxinnanlår till huvudrätt och efterrätten blev citrontarte med fläder, hallon och italiensk maräng. Galet gott! Sedan hann jag förbi mina vänners lägenhet och hälsa på ett gäng klasskompisar som återvänt från sin praktik också innan det var dags att trampa cykeln mot Filip. Bra fredag!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *