Sommarlov

När man går på universitetet har man ju ingen klassisk skolavslutning med Den blomstertid i kyrkan och kransar i håret utan man bara slutar lite hipp som happ. För en traditionsälskare som jag känns det lite tråkigt och man får ju inte riktigt den där sommarlovskänslan. Därför var jag tvungen att göra en liten playlist som både heter och andas skolavslutning & sommarlov. Den gör också att det känns lite gladare att krama vännerna ovan farväl för sommaren, för de är ju faktiskt världens finaste klasskompisar!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Det mest trista är ju att man inte riktigt har sommarlov efter man har gått ut gymnasiet. För då måste man ju nästan alltid jobba istället. Längtar hursomhelst till "sommarlovet", som jag också får imorn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *