Rosa och grönt

Hej hej! Såhär såg jag ut igår då jag gick på examenssittning med god buffé och massor av underhållning! Både klänningen och skorna är från H&M, fast inga är direkt nya så de går nog inte att hitta i butik. Taktisk som jag är hade jag plockat med mig ett par platta skor att byta 12-centimetersklackarna mot när dansgolvet drog igång framåt natten, mycket praktiskt! Frisyren kallar jag SAS-frisyren för när jag hade den under min praktik på SAS fick jag tusen komplimanger och alla blev helt till sig och jag fick hålla tutorials i hur man gör den, haha. Det är i alla fall snurrade flätor längs sidorna och sen en knut bak i nacken.

Nu ska jag kila iväg och fika. Hoppas att ni får en trevlig fredag!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. joo förresten, det är så att jag tänkte lägga till alla bloggar jag följer i min länklista, är det okej om jag lägger till dig? ♥ tänkte det är bäst att fråga innan, fniss

  2. Solig,varm och skön fredag. Vi har solat och badat i pool samt gått några mil (?!) i jakt på badbyxor i lagom storlek. Efter en kvällsmåltid med grillad svärdfisk är det skönt att krypa ner under ett fluffigt täcke.

  3. Du har ju skrivit om DJ:andet här på bloggen och jag tycker att det verkar så himla roligt!:) Men liksom hur blir man DJ? Behövs speciell utbildning? Vad har du för tips till någon som vill DJ:a?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *