Bon Iver

Bon Ivers nya självbetitlade album råkade läckas ut av iTunes och jag kunde ju inte låta bli att tjuvlyssna då. Och vad ska man säga? Det är helt fantastiskt! Jag är helt fast och vill bara lyssna på det här så fort jag har en lugn stund över. Bon Ivers tidigare musik har ju varit enormt bra enligt min åsikt och detta är inget undantag helt enkelt, det är bara att slå på repeat-knappen och njuta.

Just nu är jag med i en tävling där vi i grupper har 48 timmar på oss att ta fram ett kampanjkoncept efter en brief vi fått och efter att ha arbetat femton timmar i sträck kan jag inte tänka mig något ljuvligare än att få gå och lägga mig och somna till den här skivan. Så det ska jag göra nu, godnatt och tack för alla fina kommentarer idag!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Albumet har gått på repeat här med! På Last.fm är Bon Iver på förstaplats med över 300 spelningar den här veckan, andraplatsen har 31…

  2. spännande, känner att jag har noll koll med musik, kan bero på att jag aldrig orkar sitta vid datorn (vilket ställer till det i skolan heh). Vill höra mer om 48h! ångrar att jag inte var med i 48h som var i sthlm för nåra månader sen, verkar kul och lärorikt.

    PUSS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *