A cup of colors

En av kurserna som vi läst den här terminen är Grafisk profilering & varumärken. Bortsett från en lite teoritung och tråkig start så har det varit en väldigt rolig kurs. En av uppgifterna var nämligen att man två och två skulle komma på ett helt eget varumärke och göra en brand book till dem. Jag och min vän Ella valde då att skapa caféet A cup of colors och efter mycket funderande, bakande, fotande, layoutande och kaffedrickande fick vi ihop en brand book som känns sådär färgglad, kreativ och kakfylld som vi önskade! Såhär ser några av sidorna ut:

Delta i diskussionen

20 kommentarer

  1. Jag vill inte läsa och bläddra – jag vill fika på det caféet! Det torde väl iofs vara ett ganska gott betyg.

  2. Imponerande! 🙂
    Och jag vill verkligen att du ska veta att din blogg är jättebra och inspirerande och rolig och gullig och fin och allt annat bra! Varje gång man klickar sig in här så blir man så förväntansfullt glad.. Och du verkar så trevlig som person. Verkligen en av de bästa bloggarna jag vet. Tack för din braighet 🙂

  3. Verkligen superfin bok!! 😀

    Jag letar efter superfina tavlor/affischer som jag vet att jag sett på någon blogg. Jag minns tyvärr inte vilken blogg, men är nu på jakt efter just den tavlan. Motivet på en tavla var bl.a. ryska dockor. Det kan ha varit på din blogg du tipsade om dessa tavlor, känner du igen det eller är jag helt ute och cyklar? ;)/Emelie emmet.93@hotmail.com

  4. herre min gud vad fint! En sån bok önskar man sig ju nästan alltså! Om man kunde få samma vackra bilder och recepten hade jag varit gladast på jorden!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *