VerklighetsflyktTillbaka i Sverige betyder också tillbaka till verkligheten och det är inte alltid så värst roligt. Just nu betyder min verklighet nämligen en tio sidor lång rapport om en specifik retorisk situation på min praktikplats (ursäkta, men vem kom på en så meningslös uppgift?!), en ekande tom kyl, deklaration för mig & företaget, en diskbänk full med glas, ankommande redovisningar i kurser och en växande tvätthög. Ja, ni hör själva, inte så värst kul. Därför är det skönt när man ibland får fly från verkligheten, som idag när vi satt i Strömsparken och åt jordgubbstårta för att fira Stinas födelsedag, underbart!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Din blogg är verkligen jättebra! Kan du inte visa upp din favoritjacka? 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *