Påskafton


Igår var en bra dag! Jag kom hem på fredagsnatten och hann sova några timmar och packa upp mina väskor innan det var dags att åka ut till familjen på landet. Där åt vi massor av god påskmat och jag blev firad lite i efterskott. Vi fick leta påskägg, måla ägg och äta god påsktårta allt medan solen sken från en klarblå himmel.


Sedan framåt kvällen tog jag och Filip bilen in mot stan och min lägenhet där jag styrde en liten födelsedags/jag-har-kommit-hem-fest. Många fina vänner kom hit och vi var nog runt femton stycken som trängdes i min etta. Sedan gick vi ut på Karateklubben och jag studsade runt i mina vita converseskor. En bra påskafton helt enkelt! Vad gjorde ni?

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *