Tisdagspicknick

Jag älskar att jag har den här typiskt svenska egenskapen som innebär att så fort det är fint väder så måste man sitta ute och ”passa på nu för man vet aldrig när det blir regn igen!”. Förstå då idag när det var 25 grader varmt och strålande sol i London. Efter att ha suttit inne på ett luftkonditionerat kontor hela dagen var jag ju helt enkelt tvungen att avsluta dagen med lite parkhäng, inte sant?Karin och jag skyndade därför hem och fixade lite mat. Jag tog med en sallad med stekt kyckling, ruccola, fetaost och körsbärstomater, en flaska apelsinjuice, en burk jordgubbar och lite choklad.


Sen satt vi där i kvällssolen i den där lilla fina parken som tillhör vårt bostadsområde. Så underbart att kunna sitta barbent och med bara linne i aprilkvällen utan att frysa! Jag kan skriva om och om igen hur glad jag är för att det är vår, för ett tag trodde jag verkligen att den aldrig skulle komma, men nu kan jag andas igen. Varje liten solstråle, plusgrad och utomhuspicknick är en seger över vintern!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Det är faktiskt vår här hemma också. I helgen kan det bli upp emot +20. Välkommen hem!

  2. Härligt! Din blogg är, precis som några nämnt här ovanför ser jag, jättebra och trevlig att läsa 🙂 Fortsätt så!

  3. Ååh, så mysigt! Samma med mig! Måste alltid passa på och det gjorde jag idag i den fina solen på altanen med lite good lunch och en kaffe sen! Helt awesome med solen och värmen som börjar närvara allt oftare! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *