Mat, mat, mat

Efter fem veckor på SAS-kontoret kan jag bara konstatera: man går aldrig hungrig härifrån.

Idag vankades det brunch vid elva-tiden. Jo (som varit anställd här i 40 år) skulle nämligen gå i pension och då måste man ju fira med mat motsvarande ett mindre lands dagsförbrukning.

Sedan fick jag en triple chocolate cheescake av Will eftersom det är min sista dag här idag också. Så då bjöd jag på den.

Och som om det inte vore nog… mega-påskägg! Känns bra att töja ut magsäcken lite inför påsk så man orkar all lax på påskbordet. Har en känsla av att jag kommer rulla hem till Sverige…

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Laxen är på gång, liksom sillen. Pappas förstås! Blir några överraskningar också på påskbordet, men dem får du se när du kommer.

  2. Hei Julia!

    Jeg vil veldig gjerne at du blir med på mitt nye prosjekt basert på The Mixtape Project. Konseptet går ut på at man hver måned lager en mixtape med valgfri musikk, pynter coveret og innpakningen, og sender det til en fremmed person som også er med på prosjektet. Jeg har skrevet mer om det på bloggen min.

    Ved å se hva de har fått til i England tror jeg dette kan bli veldig bra!

    Hvis du eller noen du kjenner kunne ønske seg å prøve dette, send meg en mail til hjertemerket(at)gmail(dot)com eller legg igjen en kommentar ♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *