Primrose Hill
Igår var det som sagt aktivitetssöndag med utflykt till norra London. Vi började med ett besök på Camden Market där jag lyckades fynda ett par svarta, högmidjade jeansshorts (vilket jag letat efter i sisådär tre månader!) i en liten vintageaffär, hurra! Utöver detta fynd var det inte mycket som fångade mig med marknaden och jag konstaterade att jag är nog ingen marknadsperson egentligen. Det är alldeles för mycket krafs och folk och matos överallt! Så något lättade gick jag och Karin till Sainsbury och köpte picknickmat innan vi traskade upp på Primrose Hill som är en gigantisk kulle. Där har man utsikt över stora delar av London och kan sitta i gröngräset och bara njuta. Vi åt vår klassiska baguette med philadelphiaost, drack god dricka och knaprade på choklad. Samtidigt fnissade vi lite åt några killar framför som hade tagit med sig en gitarr upp. Vår teori var att de tänkte att gitarren skulle locka till sig tjejer men när det visade sig att ingen av dem lyckats spela ett vettigt ackord på en timme så blev det mest komiskt. Sen kom den sötaste lilla hunden som kilade runt som bara den. Det bästa och gulligaste var när hunden skulle springa nedför kullen och fick så hög fart att den snubblade över sina små korta ben och liksom välte. Annars satt vi mest där i solen och pratade om allt och inget, som varför det saknas ett ord för de som inte är män/killar/pojkar respektive kvinnor/tjejer/flickor utan det där mellantinget. Eller vad det är för mening med frisbee-golf. Eller vilken sorts fläck som är den sämta (troligtvis gräsfläcken) och tusen andra Karin- och Julia:iga saker. En bra söndag på picknick-kullen!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Åh, det här inlägget gjorde mig svårt nostalgisk! Så många fina minnen från både Camden och Primrose Hill. <3 London!

  2. måste man åka till london för att hitta svarta höga jeansshorts alltså? haha, jag har letat sporadiskt ungefär lika länge som du. men nu blir det med ljus och lykta att söka igenom hela skåne ungefär!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *