4 saker att lyssna på

Hej! Tänkte bara kolla med er så ni gjort musikläxan, om inte så bör ni göra den snarast! Här är nämligen fyra artister med bra material ni kan lyssna in er på; två hela album, en EP och en singel.

Först ut är James Blake med sitt album. som fått den finurliga titeln James Blake. Jag gillar att ha det på i bakgrunden när jag jobbar, det känns som man lättare kommer in i ett skönt flow då. Favoriterna här heter: Give me my month och Limit to your love. Nästa album är Niklas Von Arnolds Superman. ”Ännu en svensk soulartist”, tänker ni. ”Yes!” tänker jag. Ett skönt album att lyssna på om man sitter på tåget hem eller på kvällen när man sitter med datorn i knät. Mina favoriter härifrån just nu är: Don’t do nothing och Love starts. Den tredje delen av musikläxan kommer från nya svenska Serenades som består av Markus Krunegård och Adam Olenius (från Shout Out Louds). Deras sprillans nya EP Birds innehåller vårglad pop som blir ett perfekt soundtrack till promenader längs soliga trottoarer. Sist ut är Jonathan Johansson som släppt sin första singel Blommorna från kommande skivan. Låter lite mer elektroniskt än vad det brukar göra, men på helt rätt sätt!

Nu är det bara att sätta igång med läxan och trycka på play, hoppas att ni gillar det!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *