Popmani


Om ni inte har gjort det än så tycker jag att ni ska klicka er in här och köpa det första numret av Popmani. Där kan ni nämligen hitta en artikel om Lyckobloggarna där jag, Sandra Beijer (Niotillfem) och Ingrid Wenell Eriksson (Ingrids inspiration) berättar om varför vi gärna skriver om fina saker, hur mycket man ändrar sin verklighet för bloggen och vad bloggandet kan leda till!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Hej, jag ska åka till London imorgon! Jag bara undrar hur vädret är just nu? kan man gå barbent med bara klänning eller är det jacka och tights som gäller? 🙂

  2. Svar: Hej! Just nu är det lite svalare igen och det ska eventuellt bli regn, så tights och jacka är att rekommendera. Det ser dock ut som att det ska bli finare till helgen i alla fall, men det är inte riktigt bara ben-väder än! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *