Min födelsedag


Idag fyllde jag alltså 21. Jag vaknade på morgonen (eller okej, jag var faktiskt vaken lite innan) av att Karin kom in och sjöng och hade med sig en frukostbricka med hjärtformade amerikanska pannkakor, kiwi, jordgubbar och grapefruktjuice.

Fina paket fick jag också, de innehöll…

…dessa! Hur fina alfapetsmuggar som helst! Otroligt Julia-igt då jag älskar bokstäver och så var det mina initialer på.

Sedan åkte jag till SAS-kontoret och jobbade. Karin hade bakat pavlova (marängbottnar med vispgrädde, jordgubbar och passionsfrukt) som vi bjöd på för att fira min dag. Hur gott som helst, bästa Karin fixar allt!

På kvällen hade jag bokat bord på The Real Greek så dit gick jag tillsammans med Karin och Linda.


Vi beställde in meze, nio stycken smårätter blev det. Grekiskt bröd, tzatziki, kryddiga köttbullar i tomatsås, dumplings med soltorkade tomater, oliver & fetaost, kycklingspett, piroger med biff och fetaost, grillad saganaki (ost), grekisk sallad och färskpotatis med vårlök. Otroligt gott och en mysig avslutning på en bra födelsedag!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *