Tre fredagskänslor

ni vet när man läser eller ser något och det faktiskt påverkar en så mycket att det verkligen känns i hjärtat? jag gjorde det nyss och det är en så fin känsla. hur hjärtat känns helt varmt och lätt och liksom mjukt, som om det skulle kunna flyga ut när som helst.

eller den där känslan när man är i en främmande stad men ändå hittar. hur man blir en i folkmassan, trängs i tågspärrarna och springer till bussen. sitter med ipoden på tåget och en bra låt börjar och man känner att här sitter jag. här och nu med massor främmande människor på en annan plats i världen och det känns bara så enkelt och bra.

eller när man tittar ut genom fönstret och ser solen lysa. man ser att det blåser lite och utan att ens behöva sticka ut huvudet vet man precis hur luften känns att andas. hur det luktar, hur vinden känns mot huden, hur det ligger något lite torrt och sött över allting. och små små gruskorn virvlar i vinden och man går med öppen jacka.

så känns det idag.

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Det där med att det känns i hjärtat? Exakt den känslan fick jag när jag klev av flyget i Paris sist. Fy satan vad jag saknar Paris. Jag blir så avis när jag kollar på dina Londonbilder och ser att körsbärsblommorna slagit ut. Nåväl. Det blir väl vår i Göteborg också. Någon gång.

  2. Visst är det så! Tyckte speciellt om stycket om när man har sitter på bussen och lyssnar på musik – sådana små, enkla känslor kan verkligen göra ens dag.

  3. jag känner ofta starka känslor när man lyssnar på musik, speciellt. man känner liksom "Nu jäklar! Jag fixar det mesta. Tjoho vad allt blir bra!"

    och att titta ut genom fönstret en solig dag, det är underbart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *