Tre dagar kvar

Idag lämnade jag in min sista skoluppgift för den här perioden, hurra! Så nu har jag några dagars ledigt innan jag åker iväg till London och börjar min praktik. Eller ledigt och ledigt, det är tusen grejer som måste ordnas innan man reser iväg en hel månad. Nytt pass är uthämtat. Pengar är växlade. Iphonen fick låsas upp (så jag kan använda ett engelskt sim-kort när jag är där). Skorna är omklackade. Mobilt bredband är fixat. Kylskåpet äts ur. Kommande är räkningar betalade. Avskedsfikor hålls titt som tätt. Och då ska vi inte tala om packningen. Resultatet hittills: stråhatt och solglasögon – jag har bestämt mig för vår! Men en rolig grej hände igår i alla fall, fick stipendie på grund av min resa. Så nu är jag lite rikare och ännu lite gladare!

Update! Okej, jag glömde säga, och en del har frågat, så det är lika bra att göra det formellt, haha. Ja, jag kommer blogga från London! Vet inte riktigt hur det blir med internet och så, men jag tror definitivt att jag kan klämma in några små inlägg i veckan här. Och självfallet ska ni få följa med på mina äventyr!

Delta i diskussionen

19 kommentarer

 1. Vet du om iPhonen kommer att stanna i sin uppdatering den är i nu, när du har låst upp den? Vi har funderat på att låsa upp Liz's iPhone, men inte velat om den stannar i sin "utveckling" eller hur man nu ska beskriva det. Var låste du upp den? Låter som att du har förberett dig en hel del i alla fall, kanon! Puss

 2. Lina: Nej, det kommer vara precis som vanligt. Det enda jag gjorde var att låsa upp den så den inte är operatörsbunden till Telia, tror inte det är samma upplåsning som ni tänker på. Jag gick till Telia-butiken och det är de som sköter det. Kostar 300 kr och sen kan man då stoppa i vilket sim-kort som helst. Men mitt abonnemang är fortfarande kvar och allt annat också. Kram!

 3. nej, det är inte samma..Liz telefon är kopplat till At&T, så det blir lite annorlunda då. Ska forska vidare i detta, hehe.

 4. Heeeej! Grattis till stipendiet btw. Du, har ditt pass gått ut? Vi fixade väl våra samtidigt. Funderade på det där idag om jag måste skaffa nytt innan jag åker till Paris… Bästa finaste syrran, saknar dig! <3 Kram

 5. Sanna: Jag ska vara på SAS marketingavdelning

  Vendela: Mitt pass går ut 21 juni men ibland krävs det ju att det ska vara giltigt tre månader efter att man åker in i landet, därför fixade jag ett nytt.

 6. Jag har precis bestallt internet idag! Och det kommer nog komma ganska omgaende, for det skulle ta 2-4 dagar att aktivera var phone line – var klart pa tva timmar, och 5-7 dagar med bredband efter det. Men i den har takten – snart sa! Weey!

  Ahh jag ar sa pepp, i overmorgon ju!! Mitt pass gar ut i sommar. Borde ga till ambassaden o fixa nytt, annars kanske man inte kommer hem. Haha.

  pusss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *