Några påsar nybakta bullar ger garanterat upphov till åååh:ande och aaah:ande här på SAS-kontoret. När man lägger upp kanel-, vanilj- och kardemummabullar på fat flockas hela personalen och alla förundras över att de är ”HOME MADE?! Wooow!” av mig och Karin. Omedelbar succé alltså och jag måste hålla med om att de blev väldigt goda!
Nybakta bullar
Några påsar nybakta bullar ger garanterat upphov till åååh:ande och aaah:ande här på SAS-kontoret. När man lägger upp kanel-, vanilj- och kardemummabullar på fat flockas hela personalen och alla förundras över att de är ”HOME MADE?! Wooow!” av mig och Karin. Omedelbar succé alltså och jag måste hålla med om att de blev väldigt goda!
Åh, LITE frestad jag blev nu!! Här hemma i Sverige skiner faktiskt solen idag, även om det är lite kallt. Ha de gott! 🙂
Så gör jag också mina bullar, de ser så konditoriaktiga ut då hehe…
Gud så gott!
bullar är fasiken inte dumt. vilken spännande praktikplats du verkar ha förresten! lycka till!
Åh, vad smarrigt! 😀
fyfan så gott!
Jag ÄLSKAR nybakta bullar! Mjölk till är underbart 🙂 Pricken över i:et!
MUMS!!!