11.03.24

Fotad av Karin. Blusen är mammas gamla som jag sytt om för några år sedan, dagen till ära knöt jag också fast en rosa rosett. Kjolen kommer från Åhléns och koftan från Urban Outfitters. Mockajackan som skymtar kommer från Monki och skorna är ifrån H&M.

Dagens lilla kontorslook i bästa smart attire-stil. Jag måste säga att jag trivs himla bra på min praktikplats! Alla är så snälla och roliga och jag får göra massor bra saker. Jag kommer berätta mer om mina arbetsuppgifter och så framöver, det känns roligare att kunna berätta när man har något konkret att visa upp, men för att ge er en liten hint så jobbar jag ganska mycket i Photoshop och InDesign just nu. SAS har precis förnyat sin grafiska profil så den utgår jag mycket ifrån också. Annars har jag fått vara med på lite möten och jobbat tillsammans med några av de andra på kontoret. Jag har också lyckats bli medbjuden på kontorets årliga konferensresa ut på den engelska landsbyggden nästa vecka, har en känsla av att det kommer bli mycket roligt och spännande…

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *