Tillbaka till 90-talet

Ikväll ska jag iväg på fest med 90-talstema. Egentligen är jag inget större fan av temafester, men så hittade jag min gamla freestyle i en låda och blev lite peppad. Så nu ska jag förvandla mig till den coola 90-talstjej som jag aldrig hann vara (eftersom jag bara var en liten fjant under hela 90-talet). Förresten, jag älskar att det finns en knapp på fresstylen som heter MEGA BASS, haha. Men det allra bästa är att den faktiskt fungerar fortfarande, såhär 15 år senare typ.

Delta i diskussionen

19 kommentarer

  1. asåå det är verkligen grejen men äldre prylar -dom håller!! nya saker är inte gjorda för att hålla mer än i typ 2år ju!

  2. Var du på Rebecka och Elins 19årsfest? För i så fall var vi på samma! Jag menar, hur många fester med 90tals tema kan det finnas på samma dag?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *