Now Is Here

Jag blir alltid så glad och stolt när mina vänner lyckas med olika saker. Det är så fint att vara omgiven av så många kreativa och duktiga människor! För några veckor sedan släppte min vän och gamla klasskompis Simon Hassle sin första singel Now Is Here och den går nu att lyssna på på Spotify. Hans röst är grym så ni måste lyssna tycker jag! Klick, klick, klick!

Och när ni ändå är igång och lyssnar så tycker jag att ni ska höra remixen på låten som min kompis Martin gjort. Han är också grym och var den som lärde mig grunderna (och fick mig att fastna) när det gäller konsten att dj:a.

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Svar: Jag har tyvärr ingen aning om vilka program som används. Originallåten är inspelad i studio, men remixen vet jag inte riktigt vilket program den är gjord i.

  2. hej! kan du inte vara supersupersupersöt och lägga ut remixen på Youtube? det skulle vara grymt! kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *