Hej!

Vad roligt att så många har hittat hit. Jag antar att det beror ganska mycket på att jag denna vecka ligger som Veckans blogg på blogg.se’s startsida. I alla fall så ville jag bara säga hej och välkomna till alla nya som är här inne. Hoppas att ni gillar det ni ser och stannar ett tag!

Delta i diskussionen

36 kommentarer

  1. Å vad roligt att du är veckans blogg Julia! blev lite förvånad av att se dig där när jag gick in på blogg.se, men så himla kul 🙂

  2. Gillar du att få rabatter och gratissaker. Kolla in min facebookgrupp "Tips om gratis" – gilla den direkt för att inte gå miste om bra tips!

  3. Gillar du att få rabatter och gratissaker. Kolla in min facebookgrupp "Tips om gratis" – gilla den direkt för att inte gå miste om bra tips!

  4. Gillar du att få rabatter och gratissaker. Kolla in min facebookgrupp "Tips om gratis" – gilla den direkt för att inte gå miste om bra tips!

  5. Vad roligt Julia! Du har verkligen en fin och inspirerande blogg! Det sjuka var att jag faktist var på väg in på blogg.se för att tippsa dem om just din sida! Och vad är det jag ser, du ligger redan som veckans blogg! Knasigt och Kult!

    Puss

  6. Din blogg förtjänar det verkligen!
    Vi behöver mer som dig och sota alla uppumpade bimbos!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *