Julia-dagen

Sent igår kväll fick jag ett kreativt infall och bestämde mig för att baka cupcakes. Citronmuffins med rosa frosting fick det bli och det ska jag bjuda på idag. Jag har nämligen instiftat en egen dag! Den 16 februari råkar Julia ha namnsdag och jag tycker att denna gråa onsdag behövde livas upp. Därför tog jag fram nationella Julia-dagen! För att kunna fira lite mer helt enkelt och liva upp en tråkig februarionsdag. Självklart får ni också vara med i firandet, håll utkik här under dagen så dyker det upp mer!

 

Delta i diskussionen

24 kommentarer

 1. Haha ja varför inte, en alldeles egen dag är ju alltid roligt att ha!
  Dina muffins såg otroligt goda ut, det var inte snällt att lägga upp såhär tidigt, nu kommer jag vara enormt sugen hela dagen 😉
  Grattis på namnsdagen 🙂

 2. Grattis på namnsdagen fina du! Och till mig också 😉 Jag ska fira med hemmagjorde semlor, mums.

 3. fina! 🙂 hur gjorde du frostingen? skulle behöva preciiis sån till ett par hallonmuffins som jag ska bjuda på i helgen. den där ser så god ut! 🙂

 4. Hej Julia!

  Hamnade hos din blogg av en ren slump! Det var lite kul, såg flera saker som vi har gemensamt – för det första heter vi båda Julia, vi bor i norrköping i en liten lägenhet (jag flyttar in i min den 1:e mars, 40 kvm), vi är 20 år (dock fyller jag 20 den 29 maj), vi pluggar på linköpings universitet – antar att du med läser i norrköping? Jag pluggar flygtrafik och logistik 🙂 Jag lever och ler, och det verkar du med verkligen göra!

  Ha det bra!
  Vi kanske ses någon dag 🙂
  Hälsningar Julia

 5. Sofia: Frostingen kommer från Leilas A piece of cake. Man rör ihop 60g mjukt smör, 100g philadelphia, 5 dl florsocker och 1 msk citron. Sen färgar man den rosa med karamellfärg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *